![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر بخش هارد آفلاین
|
سلام به همه .
ببینم . این عکس ها براتون آشنا نیست : بله !! رانجیت !! کاراکتر دوست داشتنی و آروم سریال آشنایی با مادر . امشب داشتم قسمت های آخر فصل 5 این سریال که اومده رو میدیدم ، در اصل بهتره بگم صبح، چون نخوابیدم !! وسط دعوا بین رابین و مارشال که خیلی طول می کشه ، رانجیت شاکی می کشه و فارسی حرف می زنه برای بار دوم توی این سریال ، بار اول رو نمی گم چون اسپویل ه !! گفتم یه پیگیری کنم ببینم این بشر کیه !! آقای بهروز منش با که با اسم مارشال منش تقریبا همه میشناسنش ، 16 آگوست 1950 در ایران به دنیا اومده . ایشون در سن خیلی کم پدرشون رو از دست میدن و توسط مادرشون بزرگ میشن . کسی که ایشون حس می کنن قدرت بازیگری رو از مادرش گرفته . در اواسط دهه ی 70 میلادی به آمریکا میان و به گروه تئاتر ایرانیان ملحق میشن و به طور ممتد در کشور های آمریکا، کانادا و کشور های اروپایی به مدت 8 سال در سفر بودند . فیلمی که باهاش شروع رسمی بازیگری رو داشتند True Lies بود که توسط جیمز کامرون کبیر ( خدا خفش کنه !! ) کارگردانی شده بود . مارشال ( بهروز ) در بیشتز از 100 فیلم و پروژه های تلویزیونی و بیش از 40 تبلیغ شرکت داشته . ایشون در حال حاضر در ' ویل و گریس ' در نقش آقای زمیر، ' آشنایی با مادر ' در نقش رانجیت و یکی 2 تا دیگه که نمی دونم فیلم های چی بود شرکت دارند . نمی دونم ، شاید خیلی از دوستان ایشون رو بشناسن ، ولی برای من خیلی جالب بود . یا علی . //
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|